Lægning af fliser og klinker i Greve, Rødovre, Albertslund & omegn 

Er dine fliser eller klinker klar til en udskiftning eller passer fliserne eller klinkerne ikke ind i boligens udtryk? Lige meget hvilken opgaver du står og skal have løst, så har vi garanteret oplevet den før. Vi har hos Flisespecialisten Cara stor erfaring indenfor lægning af klinker og fliser. Vi er din professionelle klinke- og fliselægger.

Hvis du skal have lagt klinker eller fliser, uanset om det er i køkkenet, på badeværelset, i entreen, gangen eller et helt andet sted så kan vi hos Flisespecialisten Cara hjælpe dig.

Vi udfører professionel flise og klinkelægning i Greve, Rødovre, Albertslund, Frederiksberg, Herlev og omegn.

Skal du have lagt nye klinker & fliser?

Vi har stor viden og kompetencer inden for lægning af klinker og fliser, og det kommer dig til gode som kunde. Hos os kan du altid får rådgivning og vejledning omkring fliser og klinker, og hvilke fliser og klinker der er gode at vælge. 

Vi udfører alle former for opgaver med fliser og klinker indendørs. Har du en specialopgave, som sildebensfliser eller andre opgaver, så tøv ikke med at kontakte os (Link kontakt), så finder vi en løsning som passer til dig. 

Hvad er forskellen på klinker og fliser?

Mange bruger ordene fliser og klinker om det samme. Der er dog en forskel, idet fliser ikke er det samme som klinker. En flise er en fællesbetegnelse for klinker og firkantede sten som man kan beklæde vægge og gulve med. Klinker er derfor en underkategori indenfor fliser. 

En klinke er en glat flise som har en stor hårdhed og er brændt ved en højere temperatur. Det giver dem en høj slidstyrke, og derfor bruges klinker oftest til gulvet. 

Få et uforpligtende tilbud på dit flisearbejde 

Kontakt os på tlf. 25 57 35 61, mail flisespecialisten.cara@gmail.com eller benyt vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud på lægning af klinker og fliser.