Nyt badeværelse i Greve, Rødovre, Albertslund & omegn 

Står du og skal have genopfrisket dit gamle badeværelse eller skal du have et helt nyt badeværelse? Så kan vi hos Flisespecialisten Cara hjælpe dig med at opnå dit drømmebadeværelse. 

Vores kontor er beliggende i Greve og vi tilbyder totalentreprise af badeværelser i Greve, Rødovre, Albertslund, Frederiksberg, Herlev og omegn. 

Trænger dit badeværelse til en renovering?

Vi har stor erfaring med renoveringer af badeværelser, og kan tilbyde totalentreprise, da vi samarbejde med dygtige VVS firmaer. Det betyder, at du kan samle det hele hos os, så sørger vi for at du får et moderne og lækkert badeværelse. 

Dit personlige badeværelse

Få et personligt badeværelse som bære præg af din personlige stil. Skal du have et spabad, sidebruser, flot flisemosaik eller noget helt andet? Vi er eksperter i specialopgaver og har flere års erfaring med skræddersyet løsninger. Kontakt os på 25 57 35 61 for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Inden man påbegynder et nyt badeværelsesprojekt er det en god idé at man ved hvad det kommer til at koste. Badeværelset er det rum i boligen som har den dyreste kvadratmeterpris. 

Prisen er afhængig af om det er et lille ekstra badeværelse man skal have lavet eller om det er et stort nyt badeværelser.

Der er rigtig mange faktorer som påvirker prisen. I sidste ende handler det om hvor stor en opgave det er, og hvilke materialer man vælger.

Faktorer som påvirker prisen:

  • Størrelsen på badeværelset
  • Skal der nyt gulv, og er det med eller uden gulvvarme
  • Valg af materialer
  • Opbevaringsplads

Hvad kan Flisespecialisten Cara gøre for dig?

Vil du vide mere om hvad vi hos Flisespecialisten Cara kan gøre for at du får dit drømmebadeværelse?

Så kontakt os i dag på tlf. 25 57 35 61, mail flisespecialisten.cara@gmail.com eller benyt vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.